El CPAC lamenta la decisió del tancament de RTVV i insta a buscar una solució alternativa

CAnal 9

Nota de premsa, 07-11-13

El CPAC (Col·legi professional de l’audiovisual de Catalunya) lamenta la decisió presa pel President de la Comunitat Valenciana respecte al tancament de la Ràdio-Televisió pública de València i insta al President, al seu Consell, i a les Corts, a rectificar aquesta unilateral i impulsiva decisió.

El CPAC considera que una ràdio i televisió públiques són, en una societat democràtica, un servei decisiu i irrenunciable pel normal desenvolupament de la societat, de la cultura pròpies i de l’ineludible i plural debat social, especialment en una Comunitat com la Valenciana amb llengua pròpia i altres especificitats.

El CPAC, en aquests moments tan crítics pel nostre sector, dona tot el suport a tos els professionals de Ràdio Televisió Valenciana, que amb prop de 25 anys de praxis han demostrat la seva gran vàlua, i insta a tots els responsables a replantejar la situació, per tal que en aquest moment de greu crisi, la solució no passi  mai per perdre un servei tan vital com l’educació o la sanitat. La Televisió, la ràdio i l’audiovisual en general, no son només entreteniment banal, són entre moltes altres coses, cohesió social, debat, indústria i cultura.

El CPAC per aquest motiu reitera que no s’haurien de posar en perill els mitjans de comunicació públics, i que en cas d’una necessària o obligada adaptació als temps de crisi, les decisions han de ser pactades i no han d’afectar mai ni l’essència ni la qualitat del servei. I es posa a la disposició dels afectats per tal de fer tot el possible per conservar aquest servei i la dignitat de tots els seus professionals.

La junta del CPAC

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s